KraussMaffei povečal svoje montažne zmogljivosti

Podjetje KraussMaffei je decembra 2011 odprlo nove prostore za montažo robotov v Schwaigu, katerih zmogljivosti so že popolnoma zasedene.

Polna izkoriščenost povečanih montažnih zmogljivosti kaže, da je povpraševanje po izdelkih tega podjetja (strojih, usklajenih z avtomatiziranimi rešitvami) zelo visoko. V novih prostorih potekata proizvodnja in montaža robotov in avtomatiziranih sistemov. Prostore so začeli graditi aprila 2011, proizvodnja v njih pa je stekla že novembra istega leta. Zmogljivost montaže avtomatiziranih sistemov se je z novimi prostori v slabih šestih mesecih kar podvojila, in to prav zaradi odličnega upravljanja projektov in predanih delavcev.

Vir: IRT3000 (www.irt3000.si)



Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703