Novosti in prednosti strojev SPINNER

Integrirana avtomatizacija

Kot novost predstavljamo dodatne integrirane robotske rešitve za nalaganje in raztovorjanje vpenjalnih kosov. Tokrat kot standardne rešitve za stružnico z dvema revolverjema TTC300. Neposredno v notranjosti stroja je nad zgornjim levim vretenom integriran 5-osni robot, ki skozi majhno pnevmatsko posluževano loputo za nalaganje preko glavnega vretena seže v delovni prostor in poslužuje oba vretena. V sprednjem delu stroja se nahaja integrirani menjalec palet za surove in obdelane kose. Upravljalec ima pri tem še naprej popoln dostop do delovnega prostora za ročno nalaganje, menjavo orodja, proces nastavljanja stroja in nadzor procesa, brez da bi ga enota za avtomatizacijo pri tem ovirala. Hitra, fleksibilna in standardizirano avtomatizirana rešitev tako za majhno kot srednje veliko število kosov na produktivnem stroju za simultano obdelavo.

 

Veliko je lepo
Od poletja 2012 imajo velike stružnice SPINNER serije TC800 novo podobo z velikimi panoramskimi stekli v delovnem območju za boljši nadzor obdelovalnega procesa in dostop med nastavljanjem stroja.


 

Proces struženja in brušenja na enem stroju
SPINNER že več kot 10 let združuje procese struženja na ultrapreciznih stružnicah za najrazličnejše aplikacije. Na stružnicah tipa SB / PB je mogoče združiti procesa struženja in brušenja. Večinoma so aplikacije priprejene za zelo natančne majhne kose s področja hidravlike, proizvodnje šob, za kose s tesnilnimi površinami, pri obdelavi keramike ali pri proizvodnji brusilnih teles. Pošljite nam povpraševanje, tudi za avtomatizirano aplikacijo.

 

Novo! 5-osni obdelovalni center s prekipno mizo.
V začetku leta 2012 je SPINNER dobavil prvo serijo strojev generacije U5-2520. Stroj za dolge obdelovalne kose se lahko uporablja kot 3-osni stroj, v primeru da uporabimo 2-osno CNC prekipno mizo na desni strani delovnega prostora pa kot 4- ali kot 5-osni stroj. V primerjavi s svojim predhodnikom U5-1520 je obdelovalni center U5-2520 popolnoma predelan, optimiziran po zmogljivosti in togosti ter opremljen z linearnim motorjem v X-osi. Stroj je dobavljiv tudi v izvedbi z dvema 2-osnima CNC prekipnima mizama U7-2520, ki je namenjen proizvodnjim aplikacijam. Medtem ko na eni mizi poteka obdelava kosa, posluževalec stroja na drugi strani izpenja, pozicionira oz. vpenja prejšnji oz. naslednji obdelovanec.

 Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703