Sejem Composites Europe 2009

Kompozitne tehnologije KraussMaffei

Zaradi njihovih edinstvenih lastnosti so kompoziti v uporabi na različnih področjih, od avtomobilske in gradbene do pohištvene industrije in proizvodnje izdelkov za šport in rekreacijo. KraussMaffei ponuja stroje in podporo za celotno proizvodno verigo.

KraussMaffei ima pravo tehnologijo za vaš izdelek:

  • FCS – Fibre Composite Spraying
  • LFI – Long Fiber Injection Moulding
  • LFI – Honeycomb Technology
  • RTM – Resin Transfer Moulding
  • RRIM – Reinforced Reaction Injection Moulding
  • SRIM – Structural Reaction Injection Moulding
  • SCS – Structural Component Spraying
  • SSCP – Sandwich Structured Composite Panels

KraussMaffei razpolaga s potrebnimi specializiranimi znanji za izdelavo mešalnih glav z laminarnim tokom materiala brez prebrizganja in visoko natančnih dozirnih sistemov.

Imamo tudi bogate izkušnje v izdelavi raznovrstnih naprav za fleksibilne in trde PUR-izdelke. S tehnologijo laminacije je Kraussmaffei vaš partner pri razvoju sendvič elementov (SSCP) in sistemski dobavitelj za celoten proizvodni sistem.

Naš oddelek "Automotive Component Systems" (ACS) se je specializiral za orodja za penjenje poliuretana in naprave za prešanje, izsekovanje in odrezovanje.

Oddelek "Automotive Testing" je na sejmu komponente in izdelke obiskovalcev testiral na odpornost na vremenske razmere in mehanske obremenitve.

Naši strokovnjaki so bili vseskozi na voljo za odgovore na najrazličnejša vprašanja, predstavili pa smo tudi najnovejši razvoj strojev in tehnologij na tem področju.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali tel. 04 251 61 50.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703