Združitev Motan – Colortronic

DA BI BILI ŠE BOLJŠI ZA VAS
Dober razlog za združitev Motan – Colortronic

Ob pravem času
Od januarja 2010 nastopajo Motan, Colortronic in Colortronic Systems na tržišču skupaj pod imenom Motan Colortronic.

Od leta 2006 delujejo podjetja Motan, Motan Colortronic in Colortronic Systems, ki so prisotna na svetovnem trgu opreme za ravnanje z materiali, pod streho skupine Ralf Schneider Group.

Oprema, ki jo ponujajo industriji izdelave in predelave umetnih mas ter kemijski industriji, se dopolnjuje. Združitev prodajnih mrež Motan, Colortronic in Colortronic Systems pod imenom Motan Colortronic je bila že dolgo predvidena. Ta korak preprosto združuje to, kar že spada skupaj.

Zanesljiva kontinuiteta delovanja
Od aprila 2010 so proizvodi Colortronic Systems preimenovani v Motan Colortronic. Kaj se je spremenilo za vas?

Ime se je spremenilo, vaša kontakt pa je ostal isti. Še vedno boste dobivali obširno svetovanje, servis in zanesljive rešitve, ki jih pričakujete od Motana oz. Colortronic Systems.

Sprememb pri Colortronicu ne bo. Kot Colortronicova stranka boste imeli vse prednosti prodajne in servisne mreže Motan Colortronic. Lahko ste prepričani o nadaljevanju kakovostnih uslug vseh treh podjetij.

Proizvodi in sistemi prilagojeni potrebam naših strank
Proizvodni program vsakega podjetja se dopolnjuje z drugimi. Kaj to pomeni za vas?

S kombiniranjem naših proizvodnih programov ustvarjamo sinergijske učinke. Tako združujemo znanja podjetij v uporabniške rešitve, s ciljem biti vodilni svetovni ponudnik tovrstne opreme. Združevanje naših izkušenje pri izdelavi in predelavi umetnih mas nam omogoča ponujati celostne rešitve, npr. pri brizgalnem kompaundiranju ali 'In Line' procesih. Našim strankam to omogoča nove možnosti za dodano vrednost. Naš proizvodni program je edinstven.

Večja učinkovitost
Kakšne prednosti ima naša združitev za vaše podjetje?
Naša združitev nam omogoča, da smo še učinkovitejši, od konstruiranja optimalnih naprav do posledično manjše porabe surovin. Pod tem razumemo maksimalno dozirno natančnost, hitro menjavo materialov, enostavno čiščenje, energetsko učinkovito delovanje in hiter servis. Kar dobite je verjetno najučinkovitejša rešitev na tržišču.

Kreativne rešitve
Kaj ponujamo našim strankam?

Rešitve. Od posameznih enot do integriranih sistemov – za brizganje, ekstruzijo, pihanje, kompaundiranje , 'In Line' aplikacije in za kemijsko industrijo. Pomagali vam bomo optimizirati celoten proizvodni proces – skladiščenje surovin, sušenje, transport, mešanje in doziranje, vse v povezavi z inteligentnim krmiljenjem. Iz našega obširnega proizvodnega programa uporabniške rešitve, ki so prilagojene vašim zahtevam. Poleg tega boste dobili najboljše možno svetovanje na tržišču.

Več o ponudbi Motan Colortronic

 Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa


T: +386 (0)4 25 16 150
F: +386 (0)4 25 16 155
E: info@kms.si


ID št. za DDV: SI12659703