Katalog KMS

V katalogu podjetja KMS si lahko ogledaš ponudbo strojev in opreme za predelavo umetnih mas ter obdelavo kovin.

KMS je ekskluzivni zastopnik različnih podjetij in tako nudi tračne in krožne žage podjetja Behringer, stroje za obdelavo jeklenih profilov proizvajalca Behringer Vernet, CNC obdelovalne stroje Heller, stružnice in obdelovalne centre Spinner.

V svojem programu ponuja tudi avtomatske stiskalnice Schuler Pressen ter stroje za honanje Nagel. Zastopa nemško podjetje Krauss Maffei iz Münchna, ki je edino podjetje, ki ima v svojem proizvodnem programu tri najpomembnejše tehnologije: brizganje, ekstruzijo in reakcijsko tehniko.

Ogledaš si lahko še stroje za brizganje gume LWB, vso potrebno opremo za celovit proizvodni proces, kot so dozirne in transportne naprave Motan Colortronic, silosi Achberg, temperirne naprave Single, roboti in manipulatorji Sepro.
Med stroji za brizganje plastike so na voljo stroji serije CX z majhnimi in srednje velikimi zapiralnimi silami stroji serije EX z novo, povsem elektromehansko zasnovo, ter stroji serije MX in AX. Več si oglej v katalogu.Flex

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin.

Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve.

Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Kontakt

KMS, d.o.o.
Poslovna cona A 34
4208 Šenčur
Slovenija, Evropa

F: +386 (0)4 25 16 155

T: +386 (0)4 25 16 150

E: info@kms.si

ID št. za DDV: SI12659703