Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
  • Stroji in oprema za predelavo umetnih mas

    Zastopamo in prodajamo opremo proizvajalcev, ki so v svetovnem vrhu tehnologije za predelavo umetnih mas.

  • Stroji in oprema za obdelavo kovin

    Zastopamo ugledne nemške proizvajalce strojne opreme za obdelavo kovin, ki so na svojih področjih vodilni na svetu.

  • Profesionalne storitve

    Nudimo svetovanje, servisiranje, izvedbo zagonov, predelav in avtomatizacij, šolanje in ostale storitve. Na vrhunski ravni od prve do zadnje.

KMS, d.o.o.
T: 04/25 16 150 | F: 04/25 16 155
Poslovna cona A 34, 4208 Šenčur
www.kms.si

Oprema za skladiščenje umetnih mas ACHBERG

Siloanlagen Achberg je eden najhitreje rastočih izdelovalcev in dobaviteljev opreme in elementov za izdelavo sistemov za skladiščenje in transport umetnih materialov v obliki granulatov in prahu.

S svojimi partnerji po celotni Evropi načrtuje in izdeluje elemente in celotne sisteme za skladiščenje in transport granulatov.

Silosi iz aluminija, nerjavečega jekla ali tkanine

Silosi Siloanlagen Achberg z obsežnim priborom so kompletno dobavljeni in montirani. V odvisnosti od skladiščenega materiala se silosi dobavljajo s filtrsko tehniko, izpraznjevalnimi napravami, merjenjem nivoja, protieksplozijsko zaščito, odsesovalnimi posodami, zapornimi ventili in dozirnimi organi.

Nivo skladiščenega materiala v silosu se zajema in odčitava na krmilni omari in/ali računalnikih v lokalni računalniški mreži. Pri zahtevi za preprečevanje možne kondenzacije v silosih se dobavi sistem za skladiščenje materiala s suhim zrakom.

Postaje za praznjenje vreč in polnjenje silosov

Postaje se uporabljajo za avtomatsko ali ročno praznjenje vreč z materialom in za polnjenje silosov s pomočjo tlačnega pnevmatska transporta.

Zalogovniki za razsuti tovor

Zalogovniki za materiale v obliki granulatov in praškov se uporabljajo na različnih proizvodnih področjih. Iz modularnega sistema se lahko izberejo zalogovniki z različnimi lastnostmi, iz aluminija ali nerjavečega jekla, okrogli ali štirikotni, prostornine od 150 do 5000 l, stacionarni ali mobilni ... Z veseljem vam pomagamo pri izbiri.

Sistemi za ravnanje z vrečami Big Bag

Siloanlagen Achberg ponuja standardizirane in posebne izvedbe sistemov za ravnanje z vrečami Big Bag. Ponuja obsežen pribor in prilagoditev na transportni sistem, ne glede če gre za vakuumski, tlačni ali mehanski transport polnjenja ali praznjenja.

Preberite več o naših rešitvah za avtomatizacijo toka materiala

Za več informacij stopite v stik s podjetjem KMS

Natisnjeno s spletne strani kms.si
http://www.kms.si/sl