Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
  • Stroji in oprema za predelavo umetnih mas

    Zastopamo in prodajamo opremo proizvajalcev, ki so v svetovnem vrhu tehnologije za predelavo umetnih mas.

  • Stroji in oprema za obdelavo kovin

    Zastopamo ugledne nemške proizvajalce strojne opreme za obdelavo kovin, ki so na svojih področjih vodilni na svetu.

  • Profesionalne storitve

    Nudimo svetovanje, servisiranje, izvedbo zagonov, predelav in avtomatizacij, šolanje in ostale storitve. Na vrhunski ravni od prve do zadnje.

KMS, d.o.o.
T: 04/25 16 150 | F: 04/25 16 155
Poslovna cona A 34, 4208 Šenčur
www.kms.si

Stroji za predelavo plastičnih mas

V KMS zastopamo in prodajamo strojno in periferno opremo proizvajalcev, ki so v svetovnem vrhu tehnologije za predelavo plastičnih oziroma umetnih mas.

Naši kupci so uspešni dobavitelji izdelkov za avtomobilsko industrijo, proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov, belo tehniko, pakiranje oz. embalažo, farmacijo, medicino, zabavno elektroniko, elektroindustrijo, skratka izdelki iz plastike se uveljavljajo na vseh področjih in povpraševanje že desetletja dosega neprestano rast.

Najpomembnejše področje so stroji za brizganje plastike. V zadnjih desetih letih smo samo v Sloveniji prodali več kot 560 brizgalnih strojev za plastiko proizvajalca Krauss Maffei.

Poleg strojev in periferne opreme za brizganje plastike dosegamo znatno rast pri prodaji strojev za ekstruzijo (Krauss Maffei Berstorff), PET-embalažo in brizganje gume (LWB).

Zahteve po večjem obsegu in boljši donosnosti proizvodnje narekujejo vedno nove potrebe po avtomatizaciji proizvodnega procesa. Skupaj s svojimi partnerji nudimo visokohitrostne stroje za brizganje plastike Netstal, uveljavljene transportne, dozirne, mešalne in sušilne sisteme za granulate Motan Colortronic, temperirne naprave Single, robote in manipulatorje Sepro, opremo za skladiščenje umetnih mas Achberg ter naprave ONI za industrijsko hlajenje, izrabo toplote, klimatizacijo, prezračevanje in čiste sobe.

Natisnjeno s spletne strani kms.si
http://www.kms.si/sl