Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
  • Stroji in oprema za predelavo umetnih mas

    Zastopamo in prodajamo opremo proizvajalcev, ki so v svetovnem vrhu tehnologije za predelavo umetnih mas.

  • Stroji in oprema za obdelavo kovin

    Zastopamo ugledne nemške proizvajalce strojne opreme za obdelavo kovin, ki so na svojih področjih vodilni na svetu.

  • Profesionalne storitve

    Nudimo svetovanje, servisiranje, izvedbo zagonov, predelav in avtomatizacij, šolanje in ostale storitve. Na vrhunski ravni od prve do zadnje.

KMS, d.o.o.
T: 04/25 16 150 | F: 04/25 16 155
Poslovna cona A 34, 4208 Šenčur
www.kms.si

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletnem mestu KMS, d.o.o. na naslovu http://www.kms.si. Namen spletnega mesta je obveščati o ponudbi in storitvah, ki jih nudi podjetje KMS, d.o.o.

Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Splošno
Lastnik spletnega mesta KMS, d.o.o. si pridržuje pravico, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli, brez vnaprejšnjega obveščanja. Hkrati ne prevzema odgovornosti za nedosegljivost spletnega mesta, izpad gostiteljskega strežnika ali objavo morebitno pomanjkljivih informacij.

Omejitev odgovornosti
KMS, d.o.o. ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, izredno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi obiskovalčevega (napačnega) razumevanja vsebin spletnega mesta. Za morebitne tipkarske napake ne odgovarjamo in se zanje opravičujemo.

Avtorske pravice
Vsa besedila, slike ter ostale vsebine na spletnem mestu je zbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativne narave. Vsebina spletnega mesta ne sme biti uporabljena ali prikazana na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Logotipi so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke svojih lastnikov. Ni jih dovoljeno kopirati, uporabljati, razmnoževati ali objavljati za javne in komercialne namene.

Varovanje zasebnosti
Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje KMS, d.o.o.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene in jih ne razkrivamo tretjim osebam.

Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. KMS, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

Spletno mesto uporablja piškotke za anonimno spremljanje statistike obiska. Piškotki se ne uporabljajo za zbiranje osebnih podatkov. Več o piškotkih

Stroji in oprema za predelavo umetnih mas:Stroji in oprema za obdelavo kovin:

Natisnjeno s spletne strani kms.si
http://www.kms.si/sl