Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
Vrhunska strojna oprema za predelavo plastike, obdelavo kovin in avtomatizacijo proizvodnje
  • Stroji in oprema za predelavo umetnih mas

    Zastopamo in prodajamo opremo proizvajalcev, ki so v svetovnem vrhu tehnologije za predelavo umetnih mas.

  • Stroji in oprema za obdelavo kovin

    Zastopamo ugledne nemške proizvajalce strojne opreme za obdelavo kovin, ki so na svojih področjih vodilni na svetu.

  • Profesionalne storitve

    Nudimo svetovanje, servisiranje, izvedbo zagonov, predelav in avtomatizacij, šolanje in ostale storitve. Na vrhunski ravni od prve do zadnje.

KMS, d.o.o.
T: 04/25 16 150 | F: 04/25 16 155
Poslovna cona A 34, 4208 Šenčur
www.kms.si

Na sejmu K 2016Vsem udeležencem se zahvaljujemo, da ste z nami delili trenutke na največjem letošnjem mednarodnem sejmu v Evropi za predelavo plastičnih mas in gume, kjer ste si lahko ogledali novosti naših partnerjev, ki prinašajo večjo učinkovitost in konkurenčnost.

K 2016 | 19.-26. oktober 2016 | Düsseldorf, Nemčija


Oglejte si program sejma K 2016

Dopolnitev serije CX z zapiralnimi silami med 2000 in 4200 kN

Novi hidravlični koncept stroja izboljšuje energijsko učinkovitost za 10 %, novi zapiralni blok BluePower pa je bil zasnovan na novo glede na dinamiko toka, kar pomeni potencialni prihranek 40 % pri zapiralnem gibu. Tudi optimizirani servo pogon BluePower omogoča dodatne prihranke energije (10-40 %). Še ena prednost je nov koncept filtra, ki omogoča za 25 % podaljšano življenjsko dobo olja.

Lahke konstrukcije

Predstavili bodo nove proizvodne celice FiberForm za termično oblikovanje in prebrizgavanje organskih plošč, tj. polizdelkov z neskončnimi vlakni iz stekla, ogljika ali aramida v termoplastični matrici iz PA, PP ali drugih matričnih sistemov. V tem sistemu se polizdelke najprej segreje, nato preoblikuje-termoformira v brizgalnem orodju in nato nabrizga s polimerom, ojačanim z vlakni.

Proces T-RTM (Thermoplastic Resin Transfer Molding)

V orodju za prešanje se predoblikovan izdelek iz vlaknatih plasti infiltrira s kaprolaktamom, ki je bil tik pred tem zlit in zmešan iz dveh komponent (osnove za kaprolaktam in aktivatorja/katalizatorja). Kemična reakcija se strdi v gnezdu v termoplastični poliamid 6. Na sejmu bodo izdelovali strešni okvir Roadsterja na osnovi hibridne konstrukcije iz vlaken v povezavi s plastiko in kovino.
Tehnologija izdelave cevi s sistemom QuickSwitch

za hitro spreminjanje premerov je po novem na voljo v velikostih 280 do 500 mm.Nova zmogljiva zapiralka z zapiralno silo 7500 kN

V živo na sejmu K 2016: 43.000 kupolastih pokrovov na uro. Za prikaz izjemne zmogljivosti novega stroja bodo na uro izdelovali po 43.000 okroglih pokrovov s težo 7 gramov v etažnem orodju 24+24. To ustreza trajanju cikla 4 sek.

V kolikor se nameravate sejma udeležiti, nam to sporočite na: info@kms.si

Prenesite vabilo na sejem K 2016 (PDF - 945 KB)
Za več informacij stopite v stik s podjetjem KMS

Vsebine po ključnih besedah
Natisnjeno s spletne strani kms.si
http://www.kms.si/sl